Τρεις υπάλληλοι του Δήμου Βόλου πέθαναν μέσα στις γιορτές του Πάσχα από παθολογικά αίτια

Τη Μεγάλη Πέμπτη κατέθεσε στην υπηρεσία του τα δικαιολογητικά του για συνταξιοδότηση, αλλά προχθές το βράδυ, Δευτέρα του Πάσχα, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο λόγος για τον Κώστα Μωραϊτόπουλο που εργάζονταν ως υδραυλικός στη ΔΕΥΑΜΒ. Ηταν μόλις 51 ετών. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι χθες το πρωί τη στιγμή που ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ Δημ. Οικονομίδης τη στιγμή που παρέλαβε την αίτηση για να την υπογράψει και να την προωθήσει προς την αρμόδια υπηρεσία για τα περαιτέρω, ο συνάδελφός του ήταν ήδη νεκρός.

Ο εκλιπών εγκατέλειψε σύζυγο και ένα αγόρι. Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, λίγο μετά τις 11 προχθές το βράδυ. Ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά, αίτια.

Ωστόσο το διήμερο του Πάσχα άλλοι δύο υπάλληλοι από τη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Βόλου άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ο ένας ήταν ίσως πιο γνωστός καθώς ήταν ο απογευματινός φύλακας στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου του Βόλου στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, ενώ παλαιότερα ήταν φύλακας στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα. Ο λόγος για τον Ευάγγελο - Εμμανουήλ Σταμούλη 66 χρονών.

Ο εκλιπών πριν αρκετά χρόνια είχε υποστεί εγκεφαλικό. Μετά το πασχαλινό τραπέζι και ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του αισθάνθηκε αδιαθεσία και στο Νοσοκομείο Βόλου όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός. Η κηδεία του 66χρονου έγινε χθες από την εκκλησία του Ι.Ν. Αναλήψεως.

Ανήμερα του Πάσχα όμως άφησε την τελευταία πνοή ένας ακόμη υπάλληλος του Δήμου Βόλου και μάλιστα σε μικρή σχετικά ηλικία. Ο λόγος για το Γεώργιο Χατζηγεωργίου που τα τουλάχιστον τελευταία δώδεκα χρόνια ανήκε στο μόνιμο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με συναδέλφους του ο 51χρονος κατέληξε μέσα σε 209 μόλις μέρες από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από σοβαρή ασθένεια. Άφησε πίσω του σύζυγο και τρεις κόρες και η κηδεία του έγινε επίσης χθες το πρωί.

TAGS