Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους ολοκληρώνεται το πρόγραμμα «Εκτός εργασίας; Eντός ευκαιρίας» της KPMG που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα με την πραγματοποίηση συνολικά 12 εκπαιδευτικών προγραμμάτων χωρίς καμία χρέωση των συμμετεχόντων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της KPMG, το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη της ελληνικής αγοράς τα οποία βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας και αναζητούν την επόμενη επαγγελματική τους κίνηση. Ο συνολικός αριθμός εγγραφών από το Φεβρουάριο μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 150 συμμετοχές, με περισσότερα από 50 στελέχη να έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής το εκπαιδευτικό αυτό, που προσφέρεται από την KPMG στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας της στην Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των στελεχών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον προέρχονται από υψηλές ιεραρχικά και μισθολογικά θέσεις, όπως Διευθυντής Τμήματος (ποσοστό 30.04%) ή Προϊστάμενος Τμήματος (ποσοστό 20.55%). Οι κλάδοι από τους οποίους προέρχονται τα συγκεκριμένα στελέχη είναι κατά κύριο λόγο αυτός των καταναλωτικών προϊόντων (σε ποσοστό 11.46%), της υψηλής τεχνολογίας (σε ποσοστό 11.46%) και του λιανεμπορίου (σε ποσοστό 6.72%).

Η εκπαίδευση θα διεξάγεται στα γραφεία της KPMG στην Αθήνα (Στρατηγού Τόμπρα 3, Αγ. Παρασκευή) και θα είναι διάρκειας 3 ωρών ανά άτομο, σε ομάδες των 20-25 ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής μπορούν να επσκέπτονται την ιστοσελίδα www.kpmg.com/gr