current views are: 2

29 Απριλίου 2014
Δημοσίευση06:33

«Σήκωσαν» το κυλικείο του ΟΑΕΔ Ξάνθης – Μαγείρεψαν, έκλεψαν και έφυγαν! (Βίντεο)

Γυαλιά καρφιά έκαναν για τρίτη φορά γνωστοί άγνωστοι δράστες το κυλικείο του ΟΑΕΔ στην Ξάνθη το Σαββατοκύριακο. 

 

Δημοσίευση 06:33’
αρθρο-newpost

Γυαλιά καρφιά έκαναν για τρίτη φορά γνωστοί άγνωστοι δράστες το κυλικείο του ΟΑΕΔ στην Ξάνθη το Σαββατοκύριακο. 

 

Γυαλιά καρφιά έκαναν για τρίτη φορά γνωστοί άγνωστοι δράστες το κυλικείο του ΟΑΕΔ στην Ξάνθη το Σαββατοκύριακο
 
Σύμφωνα με τους ενοικιαστές του χώρου, που πλέον έχουν απηυδήσει από τα συνεχή κρούσματα, οι δράστες εισήλθαν στον χώρο από το απροστάτευτο παράθυρο του κυλικείου, που παρά τις διαρκείς οχλήσεις των ιδίων δεν έχει θωρακιστεί με προστατευτικά κάγκελα – όπως τα υπόλοιπα παράθυρα των γύρω χώρων –  με αποτέλεσμα να αποτελεί τον εύκολο στόχο των επιτηδείων. 
 
Ακολούθως, οι δράστες, και κατά την γνωστή τους τακτική έσπασαν τις δύο πόρτες του αποθηκευτικού χώρου του κυλικείου, όπου φυλάσσονται όλα τα προς πώληση προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα έσπασαν και τον καταψύκτη του κυλικείου αφαιρώντας ό,τι υπήρχε εντός αυτού. Το θράσος ωστόσο των διαρρηκτών δεν φαίνεται να έχει όρια καθώς δεν στάθηκαν απλώς στην κλοπή προϊόντων και στις καταστροφές, αλλά το έριξαν και στη… μαγειρική. 
 
Αφού πρώτα λοιπόν έθεσαν σε λειτουργία τόσο την τοστιέρα όσο και τη συσκευή παραγωγής τηγανιτής πατάτας που διαθέτει το κυλικείο στη συνέχεια ξεκίνησαν να ψήνουν κάποια εκ των κλοπιμαίων τους. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή ωστόσο άφησαν πίσω τους σε λειτουργία τις συσκευές μαγειρικής του κυλικείου με αποτέλεσμα, όπως σημειώνει η ενοικιάστρια του χώρου, να είναι ορατός ο κίνδυνος ανάφλεξης τους. 
 
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, και από τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται πως οι διαρρήκτες ήταν τόσο ανήλικοι όσο και ενήλικοι. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί. Ως γνωστόν ο ΟΑΕΔ Ξάνθης και κατ’ επέκταση και το κυλικείου του, βρίσκονται εντός του οικισμού των αθίγγανων στο Δροσερό Ξάνθης ενώ κάθε τόσο καταγράφονται αντίστοιχα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων. 

σχετικα αρθρα