Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκηςδύο περιπτώσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων στην περιοχή της Τούμπας και κλοπή τσάντας από γυναίκα στους χώρους των πανεπιστημίων.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη χτες, στην περιοχή της Τούμπας, 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος» και «Ψευδή ανωμοτί κατάθεση».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος:
• Το Νοέμβριο του 2012, αφαίρεσε από τους χώρους των πανεπιστημίων, την τσάντα 23χρονης, η οποία περιείχε ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

 • Την 24-10-2013, διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας και αφαίρεσε από το εσωτερικό ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα.

• Μεσημβρινές ώρες της 11-03-2014, αποπειράθηκε να διαρρήξει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, ιδιοκτησίας ημεδαπής, προκαλώντας φθορές στην πόρτα του διαμερίσματος.

Σημειώνεται ότι, κατά τη σύλληψη του ο 36χρονος κατείχε ένα σακίδιο, που περιείχε πλήθος αχρησιμοποίητων συσκευασμένων εργαλείων, τα οποία έφεραν επικολλημένες ενδεικτικές ταινίες χρηματικής αξίας, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.  

Επίσης, σε έρευνα του σπιτιού του, για την οποία δήλωσε αρχικά ψευδή διεύθυνση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Πλήθος κινητών τηλεφώνων,
• Ηλεκτρονικές συσκευές και
• Ένα φορητό εργαλείο οικοδομικών εργασιών