Επίθεση καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς μοίραζαν προεκλογικό υλικό στην περιοχή του Κολωνού, την ώρα της διανομής προϊόντων από παραγωγούς λαϊκών αγορών. 

Η επίθεση, όπως κατήγγειλαν, δεν έγινε από παραγωγούς αλλά από αγνώστους «φουσκωτούς» με μαύρα, που τους χτύπησαν και σκόρπισαν στον δρόμο τα προεκλογικά φυλλάδια της κυρίας Δούρου.

Ο πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών Παντελής Μόσχος είπε πως ο άνδρας που επιτέθηκε στους συνεργάτες της κυρίας Δούρου δεν είναι παραγωγός και δεν έχει καμία σχέση με τους παραγωγούς λαϊκών αγορών.

Όπως ανακοινώθηκε από την παράταξη Δύναμη Ζωής αλλά και την Ανοιχτή Πόλη, «Μέλη της «Ανοιχτής Πόλης» και της περιφερειακής παράταξης «Δύναμη Ζωής» που μοίραζαν προεκλογικό υλικό στον Κολωνό, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από ακροδεξιά νεοφασιστικά στοιχεία. Οι τραμπούκοι απομονώθηκαν από πολίτες και παραγωγούς λαϊκών αγορών, οι οποίοι έκαναν εκείνη τη στιγμή δωρεάν διανομή τροφίμων. Παρά τα όσα ισχυρίζεται μια μερίδα αμετανόητων ΜΜΕ, προσφέροντας για πολλοστή φορά άλλοθι και κάλυψη στην δράση των φασιστικών ομάδων, οι τραμπούκοι δεν είχαν καμία σχέση με τους παραγωγούς  των λαϊκών αγορών. Τα μέλη της «Ανοιχτής Πόλης» και της «Δύναμης Ζωής» παρέμειναν στον χώρο και συνέχισαν να μοιράζουν το υλικό τους στους πολίτες.
 
Οι επιθέσεις αυτές δείχνουν την αγωνία και τον φόβο κάποιων για την μεγάλη ανατροπή που έρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Καμία ακροδεξιά συμμορία δεν πρόκειται να μας φοβίσει. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την μεγάλη αλλαγή στις 19 Μαΐου. Καλούμε όλους αυτούς που όλο και συχνότερα χαϊδεύουν την ακροδεξιά για να κερδίσουν ψήφους, να αναλογιστούν τις τεράστιες πολιτικές τους ευθύνες».