Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για προβολή στη γερμανική αγορά είχε η πόλη μας, από τους επιβάτες του «FTI BERLIN» που συναντήθηκαν με την Πρόεδρο Τουριστικής Προβολής Σούλα Μπαρτζιώκα.

Πιο συγκεκριμένα, τo κρουαζιερόπλοιο FTI BERLIN έφτασε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο λιμάνι του Βόλου, με 365 επιβάτες, εκ των οποίων οι 268 ποδηλάτες, κυρίως γερμανικής και βαυαρικής καταγωγής. Επί της υποδοχής των τουριστών βρέθηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου, κ. Σούλα Μπαρτζιώκα κι ο υπεύθυνος ταξιδιωτικός πράκτορας, κ. Πετεινάρης.

Οι ξένοι επισκέπτες που με τα ποδήλατά τους περιηγήθηκαν στο Βόλο και στα Καλά Νερά, εντυπωσιάστηκαν από τις ομορφιές της πόλης μας. Πολλοί εκμεταλλεύθηκαν τον καλό καιρό για να κάνουν το μπάνιο τους στις κοντινές παραλίες, ενώ άλλοι επέλεξαν ν' απολαύσουν το πρωινό τους με θέα τον Παγασητικό.

Την ομάδα συνόδευαν ο Έλληνας Πρόεδρος της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, κ. Γαϊτανίδης και ο υπεύθυνος της κρουαζιέρας κ. Λυμπερόπουλος, οι οποίοι συνεχάρησαν την κα Πρόεδρο, όπως και τα στελέχη του Τμήματος Τουρισμού για τον άριστο συντονισμό της υποδοχής και διευκόλυνσης των ποδηλατών. Διαβεβαίωσαν δε την κα Μπαρτζιώκα ότι θα προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας στη γερμανική αγορά.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής, ενημέρωσε τους υπευθύνους και για την πρόσφατη επίτευξη της σύνδεσης Βόλου - Μονάχου, μέσω της αεροπορικής εταιρείας Germania, ενώ πρότεινε στην ποδηλατική ομάδα κι άλλες ενδιαφέρουσες διαδρομές, εντός του Δήμου Βόλου, όπως η διαδρομή λιμάνι – Αγχίαλος – παλαιοχριστιανική των Φθιωτιδών Θηβών – μπάνιο στην Αγχίαλο – γεύμα στις ταβέρνες, αλλά και τη διαδρομή λιμάνι – Μουσείο – Τσαλαπάτα- παλαιό Τείχος – Αλυκές – αρχαίο θέατρο Δημητριάδας. «Η κρουαζιέρα είναι η καλύτερη διαφημιστική προβολή για τόπο μας, αφού από εκεί προέρχονται πολλοί από τους δυνάμει επισκέπτες μας» ,δήλωσε η κα Μπαρτζιώκα.