Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται για σήμερα, Σάββατο. Βορειοανατολικοί άνεμοι τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτικά:

Αττική: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα ορεινά ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν παροδικές βροχές στη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς και στα υπόλοιπα ορεινά. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 4 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νοτια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτια. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Στα νοτια νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.