current views are: 2

8 Μαΐου 2014
Δημοσίευση19:19

Μίνι οπλοστάσιο στο Κιλκίς

Σε παράνομο οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του σε χωριό του Κιλκίς ένας 58χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη.

Δημοσίευση 19:19’
αρθρο-newpost

Σε παράνομο οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του σε χωριό του Κιλκίς ένας 58χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη.

Σε παράνομο οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του σε χωριό του Κιλκίς ένας 58χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα πιστόλι, δύο κυνηγετικά όπλα, βλήματα και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Μαζί του συνελήφθη ο 36χρονος ανιψιός του, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι κι ένα μαχαίρι.

Η έφοδος στο σπίτι του 58χρονου έγινε χθες το πρωί, ύστερα από πληροφορίες της Ασφάλειας Κιλκίς ότι ο ιδιώτης είχε στην κατοχή του όπλα, χωρίς να διευκρινίζεται η προέλευσή του. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ολόκληρο οπλοστάσιο, με τον 58χρονο να υποστηρίζει ότι είναι «συλλέκτης».

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο με διόπτρα, ένα τυφέκιο πυροβόλου όπλου με τη γεμιστήρα του, ένα κυνηγετικό όπλο με μετατροπή σε ραβδωτό πολεμικό πυροβόλο όπλο και διόπτρα, μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι με τη γεμιστήρα του, ένα αεροβόλο όπλο, δύο βλήματα αντιαεροπορικά, ένα βλήμα, τρεις γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου, μία κάννη, 56 ταχυγεμιστήρες και 1.754 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, εντοπίστηκε o 36χρονος ανιψιός του και σε έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου του βρέθηκαν ένα πιστόλι κι ένα μαχαίρι.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, τα κατασχεθέντα όπλα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κιλκίς. 


σχετικα αρθρα