Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ, στην περιοχή Αγίου Διονυσίου στο λιμάνι του Πειραιά, όταν επιβατικό όχημα (ΤΑΞΙ) με οδηγό έναν 40χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 24χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 25χρονης συνεπιβάτιδος του δικύκλου.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πειραιά

Στις 02:00 σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μύρινας, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΗΝΕΛΟΠΗ» Ν.Π. 11416, προερχόμενο από Άγιο Κήρυκο - Σάμο - Χίο - Μυτιλήνη, με 58 επιβάτες, ότι κατά την είσοδό του στο λιμάνι και κατά τη διαδικασία προσέγγισης διαπιστώθηκε σβέση κάποιον εκ των λυχνιών φωτισμού.

Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου αλλά και του Α΄ Μηχανικού η σβέση οφειλόταν στην πτώση του διακόπτη (ΡΕΛΕ) εξαιτίας των έντονων κλυδωνισμών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το «ΠΗΝΕΛΟΠΗ» διέκοψε τη διαδικασία πρόσδεσης και εξήλθε του λιμένα προκειμένου ο Πλοίαρχος και το πλήρωμα να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο από τον οποίο δεν διαπιστώθηκε κάποια βλάβη, ενώ ο φωτισμός επανήλθε μετά την επαναφορά του διακόπτη.

Στη συνέχεια το πλοίο κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμάνι και ακολούθησε έλεγχος από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια δυσλειτουργία.

Στις 05:10 το «ΠΗΝΕΛΟΠΗ» απέπλευσε για το λιμάνι της Καβάλας με 91 επιβάτες.