current views are: 2

12 Μαΐου 2014
Δημοσίευση11:25

Φάκελος με σφαίρες καλάσνικοφ στον Άρειο Πάγο και απειλές για τη… Χρυσή Αυγή

Φάκελο με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα έστειλε άγνωστος στον Άρειο Πάγο. 

Δημοσίευση 11:25’
αρθρο-newpost

Φάκελο με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα έστειλε άγνωστος στον Άρειο Πάγο. 

Γράφει η Αναστασία Γαλάνη

Φάκελο με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα έστειλε σήμερα άγνωστος στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και η Ανιτρομοκρατική έχει αναλάβει την διερεύνηση και φυσικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμη ανοιχτά. Ο φάκελος πέρασε από έλεγχο και διαπιστώθηκε η ύπαρξη των τριών φυσιγγίων 7,62 χιλιοστών που παραπέμπουν σε καλάσνικοφ και παραδόθηκε στην ασφάλεια της εισαγγελέως για τα περαιτέρω.

Αποστολέας φέρεται άτομο με το επώνυμο «Αλεπουδέλης», πραγματικό επώνυμο του Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος καταγόταν από τη Μυτιλήνη, ιδιαίτερη πατρίδα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Ο φάκελος περιείχε και ιδιόχειρο σημείωμα με… αρχαιοελληνικούς χαρακτήρες όπου εξαπολύονται απειλές για τις προφυλακίσεις μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ δίνεται χρονικό περιθώριο για την… διόρθωση του λάθους των δικαστικών αρχών.

«Προφυλακίσεις αποφυλακίσεις εντός 20 μηνών διαφορετικά θα έρθουν αυτά τα πράγματα αθόρυβα και απο μακριά. «Αν σε 15 μέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους σε αυτή την βρωμερή υπόθεση τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός, είτε η εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκη στην υπόθεση θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Το χρονικό διάστημα αυτό θα απαιτηθεί για να εντοπιστούν οι στόχοι αυτοί. Η αδικία ξεκληρίζει οικογένειες»» αναφέρει το σημείωμα.

Οι απειλές αφορούν στον υπουργό Δικαιοσύνης, τους δικαστικούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και  αντεισαγγελείς που έχουν εμπλακεί σε διάφορες σχετικές υποθέσεις. 

Από την μεριά της η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι η όποια σύνδεση του κόμματος με τον εν λόγω φάκελο αποτελεί προβοκάτσια.

 


σχετικα αρθρα