Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό και κατά τη διάρκεια της νύχτας, να εργάζονται τα σωστικά συνεργεία για την ανάσυρση του 39χρονου που "θάφτηκε" κάτω από χώματα όταν κατέρρευσε πηγάδι μέσα στο οποίο έκανε εργασίες. 

Για 6η συνεχή ημέρα, οι διασώστες συνεχίζουν την πρωτοφανή σε μέγεθος αλλά και σε απρόοπτα επιχείρηση για τον εντοπισμό του άτυχου άντρα.

Οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ, δίνουν μάχη με το χρόνο και τις κατολισθήσεις των χωμάτινων όγκων που έχουν μετατρέψει το έργο να μοιάζει "σισύφειο".

Σύμφωνα και με τις οδηγίες γεωλόγου και μεταλλειολόγου, οι εκσκαφείς δημιουργούν ένα νέο "πατάρι" προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στο σημείο που είναι θαμμένος ο 39χρονος εργάτης με ασφάλεια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του  Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ.Δημήτρη Ραπανάκη, μέχρι το μεσημέρι εκτός απροόπτου, ενδεχομένως να είναι σε θέση να προσεγγίσουν το σημείο που βρίσκεται ο 39χρονος.

Τραγικές φιγούρες, οι συγγενείς και οι φίλοι του, απο την Γεωργία, οι οποίοι νυχθημερόν περιμένουν έξω απο τον χώρο της τραγωδίας την εξέλιξη της επιχείρησης.

Να σημειωθεί πως εκτός των ανδρών της ΕΜΑΚ Κρήτης, όλες αυτές τις ημέρες στην περιοχή βρίσκονται διαρκώς πυροσβέστες των Χανίων και αστυνομικοί, ενώ και η κυκλοφορία οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου έχει διακοπεί.

Δείτε βίντεο από την 5η ημέρα των εργασιών που φανερώνουν το μέγεθος της επιχείρησης που διενεργείται στο σημείο ενώ υπενθυμίζεται ότι στο χώρο που τώρα εχει μετατραπεί σε εργοτάξιο, υπήρχε το "μοιραίο"  πηγάδι.