Τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά και τις απογευματινές στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτικά:

Αττική

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια του νομού. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες. Άνεμοι: ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές τις πρωινές ώρες. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και από τα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη