current views are: 2

14 Μαΐου 2014
Δημοσίευση05:55

Τραγωδία στη Ροδίτσα: 32χρονος πυροβολήθηκε έπειτα από διαπληκτισμό με τον πατέρα του

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στο σπίτι οικογένειας στη Ροδίτσα Λαμίας. 

Δημοσίευση 05:55’
αρθρο-newpost

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στο σπίτι οικογένειας στη Ροδίτσα Λαμίας. 

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στο σπίτι οικογένειας στη Ροδίτσα Λαμίας. Οι πληροφορίες που έρχονται από πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως πατέρας και γιος τσακώθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού.

Πάνω στην ένταση, ανάμεσα στους δύο άνδρες βρέθηκε η καραμπίνα. Μέσα σε αυτή υπήρχε ένα και μοναδικό φυσίγγι, που ωστόσο ήταν αρκετό για να κάνει τη ζημιά.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όπλο που βλέπετε στην φωτογραφία εκπυρσοκρότησε και χτύπησε στην κοιλιά τον 32χρονο.

Η μητέρα άκουσε τον θόρυβο και κατέβηκε αμέσως στο υπόγειο. Όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί βγήκε στο δρόμο και φώναξε σε βοήθεια τους γείτονες.

Αμέσως κλήθηκαν στο σπίτι, αστυνομία και ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο μετέφερε τον 32χρονο που είχε τις αισθήσεις και μιλούσε, στο νοσοκομείο της Λαμίας. Εκεί οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και οι πληροφορίες λένε πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, έψαξαν την υπόθεση και με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συλλέξουν έφτασαν στο συμπέρασμα που ο τραυματισμός του 32χρονου ήρθε μετά τον διαπληκτισμό με τον πατέρα του, ο οποίος και οδηγήθηκε στο κτήριο της Α.Δ. Φθιώτιδας.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της μητέρας και κυρίως του 32χρονου όταν βέβαια συνέρθει από την επέμβαση. Αυτό που ψάχνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι ποιο ήταν το χέρι που πάτησε την σκανδάλη.


σχετικα αρθρα