ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 41χρονος που εξαπατούσε πολίτες (φωτό)

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 41χρονος που εξαπατούσε πολίτες (φωτό)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 41χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 8 Μαϊου 2014 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για απάτες σε βάρος πολιτών.

Πρόκειται για τον ΜΑΖΝΕΪΚΟ Δημήτριο του Αθανασίου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις Σέρρες το έτος 1972, κατοίκου Σιδηροκάστρου Σερρών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό τυχόν άλλων περιπτώσεων απάτης, που έχουν τελεσθεί από τον ανωτέρω και δεν έχουν καταγγελθεί καθώς και για την αποτροπή τέλεσης νέων.

Γενικότερα η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου και των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90909 και 23210-20140 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο