Πέντε άτομα συνελλήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και μάλιστα στο σπίτι του ενός βρέθηκαν ποσότητες χασίς ενός κιλού περίπου.

Πρόκειται για ένα 38χρονο, έναν 33χρονο που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση του Ν. περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και τρεις άνδρες ηλικίας 37,37 και 38 ετών, για αγορά ναρκωτικών .

Μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης σύμφωνα με τις οποίες, ο 38χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε χρήστες στην πόλη του Ηρακλείου ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης κατά την οποία προέκυψε ότι ο 38χρονος από κοινού με τον 33χρονο προμήθευαν από το σπίτι του πρώτου ναρκωτικές ουσίες σε χρηστές.

Όπως διαπιστώθηκε από την επιχείρηση παρακολούθησης, προμήθευσαν με ναρκωτικές ουσίες τρεις ημεδαπούς ηλικίας 38,37,38χρονων οι οποίοι και ακινητοποηθηκαν από αστυνομικούς, που βρήκαν στην κατοχή τους συνολικά μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης περιτυλιγμένη σε νάιλον μικτού βάρους 0,7 gr και δύο τσιγαριλίκια αποτελούμενα από ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Σε σωματική ερευνά που έγινε στον 38χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.670 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξάλλου σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 38 χρόνου , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 952 γραμμάρια ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες και το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,

Τέλος σε η έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 0,3gr, δύο κινητά τηλέφωνα και πενήντα κροτίδες.