Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Δάφνης Βοιωτίας, ένας 33χρονος Πακιστανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, διενήργησαν χθες το βράδυ αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα σε πρόχειρο κατάλυμα όπου διαμένει ο 33χρονος στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους 1.540 γραμμαρίων.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό δημόσιο, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Σημειώνεται ότι την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα από 07-05-2014 έως και 13-05-2014, πραγματοποιήθηκαν συνολικά έξι συλλήψεις ατόμων (δύο δράστες, δύο υπήκοοι Ρουμανίας, ένας υπήκοος Αλβανίας και ένας υπήκοος Πακιστάν) και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, βάρους (9.831) γραμμαρίων,
  • ένα κυνηγετικό όπλο,
  • 96 λαθραία πακέτα τσιγάρων,
  • 120 αυτοσχέδια τσιγάρα με αδασμολόγητο καπνό,
  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.