current views are: 1

14 Μαΐου 2014
Δημοσίευση18:58

Η Αλεξία Έβερτ έλυσε τη σιωπή της για την εφιαλτική νύχτα στο Κολωνάκι

Τη σιωπή της για τη δραματική νύχτα που πέρασε στη διασταύρωση των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι, και τον ξυλοδαρμό της από τον νεαρό γόνο εφοπλιστή, επειδή του έγδαρε τη μαύρη του… Ferrari, έλυσε η Αλεξία Έβερτ.

Δημοσίευση 18:58’
αρθρο-newpost

Τη σιωπή της για τη δραματική νύχτα που πέρασε στη διασταύρωση των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι, και τον ξυλοδαρμό της από τον νεαρό γόνο εφοπλιστή, επειδή του έγδαρε τη μαύρη του… Ferrari, έλυσε η Αλεξία Έβερτ.

Τη σιωπή της για τη δραματική νύχτα που πέρασε στη διασταύρωση των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι, και τον ξυλοδαρμό της από τον νεαρό γόνο εφοπλιστή, επειδή του έγδαρε τη μαύρη του… Ferrari, έλυσε η Αλεξία Έβερτ.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ακόμα δεν έχει συνέλθει, είναι οργισμένη, αλλά και φοβισμένη και είναι αποφασισμένη να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη τον κ. Θέμη Πετράκη: «Αν έκανε ο γιος μου τέτοιο πράγμα θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα από την Ακρόπολη, δεν πρόκειται να του τη χαρίσω στον Πετράκη. Το μόνο που λυπήθηκα ήταν η μάνα του που ήλθε στο σπίτι μου για να μου ζητήσει συγγνώμη και να μου πει “δεν αναγνωρίζω τον γιο μου μ’ αυτά που έκανε”».

Παράλληλα, μετάνιωσε επειδή σταμάτησε, όταν διαπίστωσε ότι γρατσούνισε το αυτοκίνητο (στην αρχή επειδή ήταν σκοτεινά και στενός ο δρόμος νόμιζε ότι έξυσε έναν… κάδο απορριμμάτων) για να δώσει τα στοιχεία της και την ασφαλιστική της εταιρεία. Και γιατί μετάνιωσε; Επειδή με το που κατέβηκε εμφανίστηκε ο γόνος εφοπλιστή, μαζί με έναν ένοπλο φουσκωτό (κατά την έκφρασή της) και άρχισαν να την προπηλακίζουν:

«Με έβριζαν χυδαία, μου έλεγαν ότι “θα πληρώνεις τη Ferrari για επτά ζωές, θα την πληρώσεις με αίμα, θα σε βρούμε όπου κι αν πας και θα σε κάνουμε να μετανιώσεις”».

Στη συνέχεια μου πέταξαν στο κεφάλι έναν τόμο του Χρυσού Οδηγού. Επεσα κάτω και ένας απ’ αυτούς άρχισε να με κλωτσά στο σώμα και να με κτυπά στο κεφάλι. Μία κοπέλα, η κοπέλα του Πετράκη νομίζω, ενώ βρισκόμουν στο έδαφος άρχισε να με βρίζει κι αυτή» αναφέρει και προσθέτει με οργή: «Δεν πρόκειται να ξανασταματήσω. Ακόμα κι αν νομίζω ότι κτύπησα άνθρωπο δεν θα σταματήσω. Θα πάρω το 166 και θα τους πω ότι νομίζω ότι κτύπησα κάποιον και ότι είμαι στη διάθεσή τους. Δεν πρόκειται εγώ να ξαναφάω ξύλο…» αναφέρει ο «Βηματοδότης».

Η κυρία Αλεξία Εβερτ επέστρεφε εκείνο το βράδυ μαζί με τη μητέρα της από προεκλογική συγκέντρωση στο Πόρτο Ράφτη: «Περάσαμε ωραία, ήταν μια καλή προεκλογική συγκέντρωση και άφησα τη μητέρα μου στο σπίτι της και κατευθύνθηκα στο δικό μου. Οταν έφτασα στην οδό Ηροδότου, ο δρόμος είναι σκοτεινός, ο κ. Καμίνης ξέρετε δεν μας φώτισε καλά την περιοχή. Ηταν σκοτεινός και στενός. Μεγάλο το αυτοκίνητό μου. Μεγάλη και στραβοπαρκαρισμένη η μαύρη Φεράρι. Την έξυσα στο πίσω μέρος λιγάκι. Κι όμως προθυμοποιήθηκα και κατέβηκα να αφήσω τα στοιχεία μου».

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι η κυρία Έβερτ εξοργίστηκε όταν ένας αστυνομικός ρώτησε τον γιο του εφοπλιστή: «Εάν γνώριζες ποια είναι η κυρία, θα την κτυπούσες;». Και αυτός απάντησε: «Όχι, εάν ήξερα πως ήταν η κόρη του Εβερτ δεν θα έκανα τίποτα και τώρα που το έμαθα ζητώ συγγνώμη…».

Η κυρία Έβερτ αναρωτιέται: «Δηλαδή εάν ήταν οποιαδήποτε άλλη γυναίκα τα ίδια θα έκανε; Θα σταματούσε το ξύλο μόνο εάν γνώριζε ότι επρόκειτο να κτυπήσει κάποια επώνυμη»;


σχετικα αρθρα