current views are: 1

15 Μαΐου 2014
Δημοσίευση13:18

Tips για τέλειο look γραφείου

Αν είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ντύνεται καθημερινά στο γραφείο σαν να έχεις βγει από κινηματογραφική ταινία, τότε το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι για σένα.

Δημοσίευση 13:18’
αρθρο-newpost

Αν είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ντύνεται καθημερινά στο γραφείο σαν να έχεις βγει από κινηματογραφική ταινία, τότε το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι για σένα.

Αν είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ντύνεται καθημερινά στο γραφείο σαν να έχεις βγει από κινηματογραφική ταινία, τότε το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι για σένα. Για όλες τις υπόλοιπες λίγη καθοδήγηση για να αποφεύγετε τα μικρά λαθάκια στο επαγγελματικό σας ντύσιμο δεν κάνει ποτέ κακό. 

Tip 1: Όταν δεν είσαι σίγουρη προτίμησε να φορέσεις γόβες που είναι κλειστές μπροστά και όχι peep-toe. 

Tip 2: Θέλεις να φορέσεις αμάνικο φόρεμα ή γενικότερα αμάνικο ρούχο; Φρόντισε να είναι κατά τα άλλα σεμνό και προσεγμένο έτσι ώστε να μην αποκαλύπτει σημεία του σώματός σου που δεν πρέπει να αποκαλύπτονται. 

Tip 3: Ένας κότσος κάνει πολύ καλύτερη εντύπωση από ότι τα ατημέλητα μαλλιά που έχεις αφήσει να πέφτουν στους ώμους σου. 

Tip 4: Αν έχεις ενδοιασμό για το αν είναι πολύ κοντό το φόρεμα ή η φούστα που θέλεις να φορέσεις στο γραφείο, μην τη φορέσεις. 

Tip 5: Προσπάθησε να αποφεύγεις να φοράς τσαλακωμένα ρούχα στο γραφείο. 

Tip 6: Τακούνια! Δείχνουν πολύ πιο κομψά από ότι τα φλατ παπούτσια. 

Tip 7: Αν μπορείς να πας στο γραφείο με τζιν παντελόνι φρόντισε να πληρεί τις παρακάτω τρεις προϋποθέσεις: να μην είναι ξεβαμμένο, να μην είναι skinny και να μην είναι σκισμένο. 

Tip 8: Αν θέλεις να φορέσεις κάτι πιο casual, όπως φλατ παπούτσια ή ένα t-shirt, φρόντισε να το συνδυάσεις με κάτι πιο καλό και επαγγελματικό όπως ένα blazer.


σχετικα αρθρα