Τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά και τις απογευματινές ώρες και στην Πελοπόννησο και βόρειοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο προβλέπονται για σήμερα, Δευτέρα.

Αναλυτικά:

Αττική: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4. Θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τμήματα και τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Ανεμοι: ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα. ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.