ΕΛΛΑΔΑ

Ζαχάρω: Ιερέας με σκισμένα ράσα γιατί αρπάχτηκε για τις εκλογές

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2014, 16:38 / Ανανεώθηκε 18 Μαΐου 2014, 16:38
Ζαχάρω: Ιερέας με σκισμένα ράσα γιατί αρπάχτηκε για τις εκλογές
Facebook Twitter Whatsapp

Στο αυτόφωρο κατέληξε ένας ιερέας από την περιοχή της Ζαχάρως μετά απο καβγά που ξεκίνησε από εκλογο-κουβέντα και επεκτάθηκε σε προσωπικές διαφορές με τρίτο πρόσωπο

Στο αυτόφωρο κατέληξε ένας ιερέας από την περιοχή της Ζαχάρως μετά απο καβγά που ξεκίνησε από εκλογο-κουβέντα και επεκτάθηκε σε προσωπικές διαφορές με τρίτο πρόσωπο. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, παραμονής των εκλογών σε καφενείο της περιοχής, με τον ιερέα - σύμφωνα με πληροφορίες να ξεκινά κουβέντα για την δραστηριότητα στελέχους του τοπικού δήμου.

Υπήρξε ένταση με αντιδήμαρχο του δήμου σε λεκτική αντιπαράθεση, όμως με τη συμμετοχή άλλου ατόμου στην κουβέντα, ξεκίνησε ένας μεγαλύτερος κύκλος έντασης με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Ο ιερέας φέρεται να χαστούκισε τον άντρα που παρενέβη στην συζήτηση, εκείνος τον τράβηξε από το ράσο το οποίο σκίστηκε και με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και της Αστυνομίας, δόθηκε τέλος στο επεισόδιο. Ο άντρας που χαστούκισε ο ιερέας υπέβαλε μήνυση και ο τελευτυαίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Το newpost.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πηγή: ilialive.gr