Θέματα αστυνόμευσης στην Περιφέρεια Κρήτης θα τεθούν στην σημερινή επίσκεψη στο Ηράκλειο του υφυπουργού προστασίας του πολίτη, Μανώλη Όθωνα, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Λευτέρη Οικονόμου και του Γενικού Επιθεωρητή ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγου Γρηγόρη Μπαλάκου.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, Μανώλη Παραβολιδάκη και των Αστυνομικών Διευθυντών της Κρήτης.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Συνδικαλιστικών Φορέων της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη.

Για τις 11.30 έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, του γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θανάση Καρούντζου, των βουλευτών της Κρήτης, των αντιπεριφερειαρχών Κρήτης και όλων των δημάρχων της Κρήτης.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, με τη συμμετοχή των Αστυνομικών Διευθυντών και των 73 Διοικητών Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Την ίδια ώρα, κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Λευτέρης Οικονόμου, επισκέφθηκε τους γονείς του 24χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιώργου Σπαντιδάκη, από το Ρέθυμνο.

Πρόκειται για τον έναν από τους τέσσερις αστυνομικούς που πριν από ένα μήνα στη διάρκεια καταδίωξης στου Ρέντη, δέχθηκαν τα πυρά ένοπλων κακοποιών.