Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Τον δήμο Ηρακλείου θα διεκδικήσουν την ερχόμενη Κυριακή, ο Γιάννης Κουράκης και ο Βασίλης Λαμπρινός.

Ο κ. Κουράκης σε δήλωσή του ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Ο λαός του Ηρακλείου μας ανέδειξε πρώτη δύναμη με ένα ισχυρό προβάδισμα. Τα ποσοστά μας προδιαγράφουν τη νίκη μας την επόμενη Κυριακή. Θα το πράξουμε και ευχαριστούμε τους Ηρακλειώτες και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για το Ηράκλειο που αγαπάμε».

Εξάλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Λαμπρινός που θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Γιάννη Κουράκη ευχαρίστησε τους Ηρακλειώτες για το μεγάλο ποσοστό που έδωσαν στη «Δύναμη Πολιτών». Ευχαρίστησε, επίσης, το εκλογικό επιτελείο και τους υποψήφιους του συνδυασμού.

Τόνισε ότι «η ευρύτατη αποδοχή των προγραμματικών μας θέσεων μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα είμαστε οι τελικοί νικητές γυρίζοντας έτσι σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της πόλης μας» και κάλεσε όλους, όπου και αν ανήκουν ιδεολογικά, να στηρίξουν την προσπάθειά του.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Λυγερός ανέφερε: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι Ηρακλειώτες επέλεξαν άλλους συνδυασμούς. Δεν θα οχυρωθούμε πίσω το γεγονός ότι έπεσαν τα ποσοστά του Γ. Κουράκη. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας».