Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα. 

Τους πολίτες της Κρήτης «για την εντολή που έδωσαν να γυρίσουμε σελίδα την επόμενη Κυριακή» ευχαρίστησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας, ο οποίος θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Σταύρο Αρναουτάκη. 

«Οι Κρητικοί μίλησαν και μίλησαν δυνατά και καθαρά. Θέλω να επισημάνω ότι στο διάστημα που πέρασε, γυρίσαμε την Κρήτη σπιθαμή προς σπιθαμή, από την Κίσσαμο ως την Σητεία και είδαμε όλους αυτούς οι οποίοι είναι ξεχασμένοι από την Περιφέρεια, τους ανθρώπους που ο κ. Αρναουτάκης ούτε γύρισε για να κοιτάξει. Μιλήσαμε μαζί τους, αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες, τον πόνο αυτού του λαού. Συζητήσαμε για όλα αυτά που θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε» ανέφερε ο κ. Τσόκας 

Ο ίδιος ζήτησε από κάθε Κρητικό -ανεξάρτητα από το τι ψήφισε την πρώτη Κυριακή «να μας εμπιστευτεί, την επόμενη βδομάδα και να έρθει μαζί μας, για να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον τόπο μας, να φύγει το φθαρμένο και παλιό και να έρθει το νέο και το ελπιδοφόρο, αυτή είναι η αποστολή που μας αναθέτει ο Κρητικός λαός, να αλλάξουμε τα πράγματα. Και αυτό θα κάνουμε».