Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα. 

Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών απέκτησαν τα Γρεβενά καθώς, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, με ποσοστό ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων στο 98,04%, ο μέχρι τώρα αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης (με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή) εκλέγεται με ποσοστό 50,71%, υπερισχύοντας έναντι του μέχρι τώρα δημάρχου, Δημοσθένη Κουπτσίδη, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 42,47%. 

Εκλογική αναμέτρηση στον δεύτερο γύρο θα διεξαχθεί στις πρωτεύουσες των νομών Κοζάνης, Φλώρινας και Καστοριάς με τους απερχόμενους δημάρχους να συμμετέχουν σε αυτόν και στις τρεις περιπτώσεις. 

Στην Κοζάνη θα αναμετρηθούν ο απερχόμενος δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, ο οποίος συγκέντρωσε το 44,21% των ψήφων (με ποσοστό ενσωμάτωσης 98%) και ο Ελευθέριος Ιωαννίδης με ποσοστό 24,78%. 

Στη Φλώρινα, ο απερχόμενος δήμαρχος Ιωάννης Βοσκόπουλος συγκέντρωσε ποσοστό 45,08% (με ποσοστό ενσωμάτωσης στο 96,3%) και θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τον Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, ο οποίος έλαβε ποσοστό 37,15%. 

Στην Καστοριά, όπου υπάρχει τελικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου με καταμέτρηση στο 100% των ψήφων, ο Ανέστης Αγγελής, με ποσοστό 36,10%, θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον απερχόμενο δήμαρχο Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, που έλαβε το 34,54% των ψήφων.