Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών σε Λάρισα και Βόλο

Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών σε Λάρισα και Βόλο

Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

 

Ο αποκλεισμός του επί τέσσερις θητείες δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη, από τον δεύτερο γύρο των εκλογών, χαρακτήρισε την εκλογική «μάχη» της πρώτη Κυριακής στον Δήμο Λαρισαίων.

Ενώ, το μεγαλύτερο ποσοστό συγκέντρωσε η απερχόμενη αντιπεριφερειάρχης Λάρισας και υποψήφια δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου, η οποία πέρασε πρώτη στον δεύτερο γύρο, ακολουθούμενη από τον Αποστόλη Καλογιάννη, ο οποίος πέρασε δεύτερος. Οι δυο τους, θα δώσουν τη «μάχη» της επόμενης Κυριακής, από την οποία και θα αναδειχθεί ο επόμενος δήμαρχος Λαρισαίων.

Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 99,54% των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Λάρισας τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως ακολούθως: Ρένα Καραλαριώτου-"Νέα Αρχή" 23,27%, Αποστόλης Καλογιάννης-"Συμπαράταξη Λαρισαίων" 22,65%, Κώστας Τζανακούλης- "Λάρισα Πόλη του Αύριο" 19,20%, Έκτορας Νασιώκας-"Ανθρώπινη Πόλη" 11,96%, Ντίνος Διαμάντος-"Νέα Λάρισα" 11,29%, Γιώργος Λαμπρούλης- "Λαϊκή Συσπείρωση" 10,20%, Γιώργος Μπαρτζώκης-"Ταυτότητα Πόλις" 1,43%.

Στον Βόλο

Και στον Δήμο Βόλου, ο νυν δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, ύστερα από μόλις μία θητεία στον Δήμο, αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο.

«Μονομάχοι» της δεύτερης Κυριακής αναδείχθηκαν ο Αχιλλέας Μπέος και ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, οι οποίοι θα αναμετρηθούν για την ανάδειξη του νέου δημάρχου Βόλου.

Συγκεκριμένα, με ενσωματωμένο το 100% των εκλογικών τμημάτων, τα ποσοστά των υποψηφίων δημάρχων διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:

Αχιλλέας Μπέος- "Νέα Εποχή" 38,29%, Μαργαρίτης Πατσιαντάς- "Δρόμοι Συνεργασίας" 24,82%, Πάνος Σκοτινιώτης- "Επιλογή ευθύνης πάμε μπροστά" 15,27%, Μιχάλης Μιτζικός- "Δύναμη Βόλου" 13,25%, Απόστολος Νάνος- "Λαϊκή Συσπείρωση" 8,37%.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο