Μαθητές του ΟΑΕΔ στην Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. ΑΕ

Μαθητές του ΟΑΕΔ στην Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. ΑΕ

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται η πρακτική  εξάσκηση  των σπουδαστών που απασχολούνται εδώ και μερικούς μήνες  στην Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού μέσω του ΟΑΕΔ.

Η συνεργασία της  Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. με τον ΟΑΕΔ ξεκίνησε πριν από έξι μήνες όταν η νεοσύστατη εταιρεία αποφάσισέ να  δώσει  την ευκαιρία σε 160 νέους ανθρώπους  να αποκτήσουν εξειδίκευση και να εκπαιδευτούν σε τομείς που αφορούν στη συντήρηση σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού.  

Υπο την καθοδήγηση του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. οι υποψήφιοι τεχνίτες κάνουν την πρακτική τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα ενώ παρακολουθούν και ειδικό εβδομαδιαίο σεμινάριο έτσι ώστε να καταρτιστούν και σε επίπεδο θεωρητικό στον τομέα της συντήρησης σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού. Ήδη η Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΟΑΕΔ προκειμένου να δώσει την ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση στις εγκαταστάσεις της και σε άλλους μαθητές που ενδιαφέρονται να καταρτιστούν  στον τομέα της Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού.  

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο