current views are: 1

19 Μαΐου 2014
Δημοσίευση22:31

Ενυδάτωση με κανέλα

Μια μάσκα ενυδάτωσης για πρόσωπο και σώμα, που θα σας αφήσει νεότερες, ενυδατωμένες και με περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας, αφού είναι από σπιτικά, φθηνά υλικά που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα μας.
 

Δημοσίευση 22:31’
αρθρο-newpost

Μια μάσκα ενυδάτωσης για πρόσωπο και σώμα, που θα σας αφήσει νεότερες, ενυδατωμένες και με περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας, αφού είναι από σπιτικά, φθηνά υλικά που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα μας.
 

Μια μάσκα ενυδάτωσης για πρόσωπο και σώμα, που θα σας αφήσει νεότερες, ενυδατωμένες και με περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας, αφού είναι από σπιτικά, φθηνά υλικά που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα μας.

Υλικά
-1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
-1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα σε σκόνη
-1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Παρασκευή
Αφού ανακατέψουμε τα υλικά, απλώνουμε τη μάσκα στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την αφήνουμε να δράσει 15 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Οι ευεργετικές αυτές ιδιότητες των 3 αυτών συστατικών έχουν θετικό αντίκτυπο και στην εικόνα μας, διατηρώντας τη φυσική λάμψη και προλαμβάνοντας την δημιουργία ρυτίδων!!!

Τα οφέλη του κάθε υλικού

Κανέλα
Έχει ένα συστατικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που είναι καταστροφικές για την επιδερμίδα. Η μυρωδιά της και μόνο, μας χαρίζει ευεξία και βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου μας, ενώ τονώνει και την ερωτική μας διάθεση.

Μέλι
Χρησιμοποιείται συχνά ως καλλυντικό με αντισηπτική και επουλωτική δράση για το δέρμα.

Ελαιόλαδο
Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη E και οι πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη, αποτελεί σύμμαχο όχι μόνο για την υγεία αλλά και για την εξωτερική μας ομορφιά!

Σημείωση: (Υπάρχει περίπτωση να αισθανθείτε μια περίεργη θερμότητα στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της μάσκας, όμως είναι απολύτως φυσιολογικό και δε πρέπει να σας τρομάξει! Μόνο αν νιώσετε έντονο τσούξιμο ή κάψιμο σημαίνει ότι κάποιο από τα συστατικά σας προκαλεί ευαισθησία και τότε καλύτερο θα ήταν να αφαιρέσετε τη μάσκα).


σχετικα αρθρα