Συνελήφθησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη (19/20-5-2014), στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα και τον Ξηροπόταμο Δράμας, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 31, 30  και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, ξεχωριστές δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και εισαγωγής ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα:

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 4 χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε εισάγει από τη Βουλγαρία στη χώρα μας.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, στον Ξηροπόταμο Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, βρέθηκαν 2 δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 19,8 γραμμαρίων.

Την Τρίτη τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6,7 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.