current views are: 1

22 Μαΐου 2014
Δημοσίευση12:36

Τζιν: Κάθε ηλικία έχει διαφορετικό στυλ

Κλασικό και αγαπημένο το τζιν παντελόνι μας συντροφεύει σε κάθε φάση της ζωής μας!

Δημοσίευση 12:36’
αρθρο-newpost

Κλασικό και αγαπημένο το τζιν παντελόνι μας συντροφεύει σε κάθε φάση της ζωής μας!

Κλασικό και αγαπημένο το τζιν παντελόνι μας συντροφεύει σε κάθε φάση της ζωής μας!

Από το πρώτο εφηβικό ραντεβού μέχρι την εγκυμοσύνη, το συγκεκριμένο κομμάτι γίνεται must have για κάθε περίοδο του γυναικείου κύκλου ζωής.

Φόρεσε το σωστά σε κάθε ηλικία, ακολουθώντας τα μικρά style tips μας:

20’s 
Επέλεξε ένα vintage, ψηλόμεσο παντελόνι και συνδύασε το με φλοράλ sneakers, ένα απλό t-shirt και σακίδιο στην πλάτη για κοριτσίστικες, πρωινές εμφανίσεις.

30’s
Το baggy, τζιν παντελόνι είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που στη δεκαετία των 30 αισθάνεσαι καλύτερα από ποτέ! Συνδύασε το με ένα πιο κλασικό κομμάτι (όπως πουκάμισο ή σακάκι) για να ισορροπήσεις το λουκ σου και να μην δείχνει υπερβολικά teen το συνολικό λουκ. 

40’s
Πόνταρε στο αγαπημένο τζιν καμπάνα για τις πιο κομψές εμφανίσεις σου! Απαραιτήτως πρέπει να το φορέσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες, ενώ αν θέλεις να δώσεις μια νεανική πινελιά στη συνολική σου εμφάνιση φρόντισε να δώσεις έμφαση σε κλασικά αξεσουάρ με έντονο χρώμα.

45++
To πιο κλασικό τζιν παντελόνι σε ευθεία γραμμή είναι η πιο safe επιλογή! Νιώσε καλά με τον εαυτό σου και ταίριαξε το με φλατ μπαλαρίνες ή loafers για elegant πρωινά λουκ, ενώ αν θέλεις να κάνεις statement εμφανίσεις επέλεξε ένα printed πουκάμισο και ένα κλασικό Blazer για να φέρεις σε ισορροπία το λουκ.


σχετικα αρθρα