current views are: 3

23 Μαΐου 2014
Δημοσίευση22:30

Επτά παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

Υπάρχουν επτά ζευγάρια παπούτσια τα οποία πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου για να πεις πως έχει καλύψει όλες τις ανάγκες σου σε παπούτσια. Δες ποια είναι αυτά!

Δημοσίευση 22:30’
αρθρο-newpost

Υπάρχουν επτά ζευγάρια παπούτσια τα οποία πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου για να πεις πως έχει καλύψει όλες τις ανάγκες σου σε παπούτσια. Δες ποια είναι αυτά!

Υπάρχουν επτά ζευγάρια παπούτσια τα οποία πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου για να πεις πως έχει καλύψει όλες τις ανάγκες σου σε παπούτσια. Δες ποια είναι αυτά!

Το παπούτσι statement
Kάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία θα είναι πολύ διαφορετικά από όλα τα άλλα που έχει. Ψάξε για prints, για λεοπάρ και ιδιαίτερους σχεδιασμούς χρωμάτων ανάλογα με το τι αρέσει σε εσένα. Το statement παπούτσι δεν είναι απαραίτητο να είναι γόβα αλλά μπορεί να είναι ένα μποτάκι ή ένα φλατ παπούτσι. 

Η γόβα (σε μαύρη και nude απόχρωση)
Ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες και άλλο ένα σε nude απόχρωση είναι ιδανικά για κάθε εμφάνισή σου και αποτελούν την εύκολη λύση σε μία έξοδό σου. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις στυλιστικό λάθος αν έχεις αυτά τα δύο ζευγάρια παπούτσια και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 

Τα πρακτικά παπούτσια με το χαμηλό τακούνι και το λουράκι
Σίγουρα θα συμφωνήσεις με τη σκέψη πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να χώνεται το τακούνι σου μέσα στο γκαζόν ή σε περίεργες τρύπες που βρίσκει στο δρόμο προς τη δουλειά όπως και οι πόνοι που δημιουργεί στα πόδια σου ύστερα από μία κουραστική μέρα στο γραφείο. Για να τα αποφύγεις όλα αυτά καλό είναι να έχεις και ένα άνετο αλλά κομψό ζευγάρι παπούτσια (κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα) για να σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όποτε είναι απαραίτητο. 

Τα sneakers 
Μπορείς να τα φορέσεις και στο γυμναστήριο και σε μία βόλτα σου συνδυάζοντάς τα με ένα φόρεμα ή με ένα παντελόνι. 

Τα δερμάτινα σανδάλια
Ένα μίνιμαλ ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια σε ναυτικό μπλε ή μαύρο είναι ιδανικό για τις βόλτες σου στην πόλη αλλά και στο νησί που μπορεί να πας το καλοκαίρι καθώς ταιριάζει με τα πάντα. 

Οι φλατ μπαλαρίνες
Οι μπαλαρίνες είναι το αγαπημένο ζευγάρι παπουτσιών των γυναικών στο Παρίσι και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από ένα ζευγάρι φλατ μπαλαρίνες. 

Το ankle boot
Ένα δερμάτινο ankle boot με τακούνι και ένα ζευγάρι φλατ ankle μποτάκι για τις καθημερινές σου βόλτες είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε μία ντουλάπα.


σχετικα αρθρα