Συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Καβάλα και τη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε άτομα, ηλικίας 49, 32, 29, 26 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης, μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα:

• Στην Ορεστιάδα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, συνέλαβαν τους δύο άτομα, ηλικίας 25 και 32 ετών, γιατί εντόπισαν τον 25χρονο να επιβαίνει στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του και να μεταφέρει με αυτό μικροποσότητα ηρωίνης και 6 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON, τα οποία είχε προμηθευτεί από τον 32χρονο.

• Στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 29χρονο, γιατί εντόπισαν στο σπίτι του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5,7 γραμμαρίων.

• Στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ροδόπης, συνέλαβαν τον 26χρονο, γιατί κατείχε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

• Στη Δράμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 49χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, εντόπισαν 2 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος STEDON.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.