Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στην  στην εθνική οδό Σκάλας - Μολάων Λακωνίας, στην περιοχή της Μακρυνάρας όπου ο δρόμος έχει καθίσει σε διάφορα σημεία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα με δηλώσεις που μας έκανε πριν από λίγο, ενημέρωσε ότι υπάρχουν καθιζήσεις και οι οδηγοί είπε, που κατευθύνονται προς την Μονεμβασιά και γενικά την νοτιοανατολική Λακωνία στο σημείο της Μακρυνάρας και κυρίως στην γέφυρα που υπάρχει εκεί, θα πρέπει να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Η Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι αύριο θα υπάρξει μια σύσκεψη τεχνικών στην Σπάρτη προκειμένου να ληφθούν κάποια μέτρα βελτίωσης στην προβληματική περιοχή, ενόψει μάλιστα των εορτών του Πάσχα που αναμένεται μεγάλη κίνηση. Εξήγησε ότι ουσιαστικά ο δρόμος αυτός που είναι πρόσφατος -μόλις 3 ετών- σε μήκος περίπου 6 χιλιομέτρων, χρειάζεται συνολική αποξήλωση και φτιάξιμο από την αρχή.

Η κα Τζανετέα σημείωσε ότι, ''μόνο οργή, θλίψη και θυμό προκαλεί το γεγονός ότι 3 μεγάλα έργα στη Λακωνία έγιναν και τα 3 έχουν πέσει'' και πρόσθεσε, ''δεν μπορεί οι δρόμοι να πέφτουν και να μην συγκινείται κανείς και κανείς να μην τιμωρείται''.