Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκάλεσε στους δρόμους περιμετρικά του Δημοτικό Πάρκινγκ της Ξάνθης ένα... “ατυχώς” παρκαρισμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στη γωνιά της Δημοτικής Αγοράς. 

Ο οδηγός ένας μαύρου Ι.Χ. οχήματος στάθμευσε επάνω ακριβώς στη στροφή της Δημοτικής Αγοράς επί της οδού Κων/νου Μπένη με αποτέλεσμα μάλιστα να δεχθεί κλήση από την Αστυνομία. Ωστόσο όταν οδηγός αστικού λεωφορείου που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο μέσα στην πόλη της Ξάνθης επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο “φράκαρε”, καθώς το εν λόγω όχημα δεν του επέτρεπε να στρίψει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί. 

Μέσα σε λίγα λεπτά σχηματίστηκαν δύο ουρές οχημάτων πίσω από το αστικό με τους οδηγούς να επιδίδονται σε κορναρίσματα διαρκείας και τους πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή να αναζητούν τον οδηγό του μαύρου Ι.Χ. ώστε να το απομακρύνει. 

Η ώρα περνούσε και αυτό δεν κατέστη εφικτό, με αποτέλεσμα το κυκλοφοριακό κομφούζιο να διογκώνεται. Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου αφού πρώτα δεινοπάθησε και υπό την καθοδήγηση πολιτών κατάφερε να ξεμπλοκάρει το όχημά του, συνεχίζοντας το δρομολόγιο του. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο οδηγός του Ι.Χ. εμφανίστηκε, αντικρίζοντας την κλήση στο παρμπρίζ του οχήματός του αλλά και τα επιφωνήματα ειρωνείας των πολιτών.