Τέλος στη δράση σπείρας που έκλεβε συστηματικά είδη ρουχισμού και διατροφής από καταστήματα της Πάτρας, έβαλαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης συλλαμβάνοντας τον 31χρονο Αλβανό «εγκέφαλο», ενώ αναζητούν δυο γυναίκες συνεργούς του που ακόμη παραμένουν άγνωστες.

Οι τρεις δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο ενός καταστήματος ενδυμάτων τη στιγμή που έκρυβαν κάτω από τα ρούχα τους διάφορα είδη αξίας 200 ευρώ. Αντίθετα με τις δυο γυναίκες, ο 31χρονος δεν πρόλαβε να διαφύγει και σε σωματική έρευνα που του έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλεμμένα ενδύματα.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, λίγη ώρα πριν ο αλλοδαπός είχε κλέψει με τον ίδιο τρόπο προϊόντα αξίας 400 ευρώ από ένα σουπερ μάρκετ, ενώ στις αρχές Μαΐου είχε ξαναχτυπήσει το ίδιο κατάστημα ενδυμάτων κλέβοντας προϊόντα αξίας 500 ευρώ! Στο σπίτι του στο Περιστέρι Αττικής, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητό του και 2.480 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις των κλεμμένων προϊόντων!

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο γυναικών συνεργών του συνεχίζονται.