Από το μεσημέρι τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά κυρίως στα ορεινά και βόρειοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη.

Αναλυτικά:

Αττική: αρχικά αίθριος και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βορείων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική Μακεδονία και από το βραδύ και στην υπόλοιπη Μακεδονία. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορείων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στην Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, το βόρειο Ιόνιο και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Από το βράδυ τοπικές βροχές και στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βραδύ Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: αρχικά αίθριος και βαθμιαία στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.