Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Λεωνιδίου, πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή του Λεωνιδίου Κυνουρίας, για τις οποίες κατηγορείται ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα.

Ειδικότερα, χθες βράδυ, στο χωριό Πελετά, ο 40χρονος διέρρηξε σπίτι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός και στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μία κουκούλα τύπου «full face», γάντια, φακό και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 40χρονος, από τον Νοέμβριο του 2012 έως σήμερα τα ξημερώματα, είχε διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές και διαρρήξεις, στα Πελετά, το Λεωνίδιο και τα Πούλιθρα, έχοντας αποκομίσει οκτώ κυνηγετικά όπλα, χρήματα, καθώς και χρυσαφικά και κοσμήματα, που η αξία τους ξεπερνά τις 12.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.