Πώς καταφέρνει η Αννίτα Ναθαναήλ να κρατιέται πάντα τόσο όμορφη και λαμπερή? Η "Real Housewife of Athens" έχει βρει τα δικά της μυστικά, προκειμένου να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα θαυμασμού. Η ίδια αποκαλύπτει τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί καθημερινά και την κρατάνε πάντα λαμπερή και απαστράπτουσα.

Υπάρχει κάποιο lipgloss και mascara που χρησιμοποιείς περισσότερο;
Lipgloss χρησιμοποιώ της MAC σε πιο μπεζ αποχρώσεις. Προτιμώ να χρησιμοποιώ βλεφαρίδες τουφάκια κοντά και βάζω σε όλο το μήκος εκτός από την εσωτερική γωνία γιατί κάνει το βλέμμα πιο έντονο.

Έχεις κάποιο signature άρωμα;
Ναι. Τα τελευταία 20 χρόνια το Angel του Migler που είχα κάνει παρουσίαση το '93 όταν ήρθε στην ελλάδα και από τότε δεν το αποχωρίστηκα ποτέ.

Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα σου;
Concealer Erre Due High Cover no 32 που είναι υπέροχο και μπεζ Μaster Τouch της Max Factor και της Oriflame. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ τα concealer μου. Γενικά, τα concealer τα έχω πάντα μαζί μου και βέβαια πολλά κραγιόν από διάφορες μάρκες αν και το αγαπημένο μου είναι το Subtle Peach της Oriflame κι ένα ακόμα της Helena Rubinstein.

Σε μια bad hair day τι κάνεις;
Δεν υπάρχουν γιατί είμαι η perfect hair stylist! Δεν έχω κομμωτή και μακιγέρ προτιμώ να τα κάνω μόνη μου γιατί  εξασκούμαι κιόλας και γενικά προτιμώ να με φροντίζω εγώ. Στο κομμωτήριο θα πάω μόνο για ανταύγιες.

Τι κάνεις στο πρόσωπό σου για να διατηρείς τη φρεσκάδα σου;
Για όμορφο πρόσωπο έχω τις δερματολόγους μου που πίνω νερό στο όνομά τους! Με το fractional laser υπάρχει πλήρης αναζωογόνηση στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει έντονες κοκκινίλες. Έχει απλά ένα ανεπαίσθητο κοκκίνισμα το οποίο είναι σαν να γύρισα από διακοπές σε βουνό όπου και έκανα σκι! Επίσης, κάνω καλή διατροφή γιατί ό,τι τρώμε βγαίνει στο δέρμα και καλό ύπνο.

Αν πρέπει να είσαι έτοιμη σε 15 λεπτά ποιο τρικ θα κάνεις για να προλάβεις;
Για μένα είναι κάτι πολύ εύκολο γιατί το πρωί που πρέπει να πάω και τα παιδιά είμαι έτοιμη σε 5 λεπτά. Γίνονται πλέον ρομποτικά όλες οι κινήσεις. Χρησιμοποιώ ελάχιστο makeup και όχι πάντα, απλά αυτήν την περίοδο λόγω του laser που έκανα στο πρόσωπό μου χρησιμοποιώ συχνά για να προστατεύω το δέρμα μου.

Τέλος, θα ήθελα να μου πεις κάποιο makeup tip που πάντα ακολουθείς;
Ξεβάφομαι πάντα πολύ καλά το βράδυ, πάρα πολύ καλά. Ξεβάφομαι με μια λοσιόν της Οriflame και με κρέμες που μου έχει δώσει η δερματολόγος μου.