Λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αμαλιάδα - Πάτρα βγήκε από  το δρόμο στο ύψος της Οβρυάς και ανατράπηκε.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr  οι τραυματίες είναι 22 και έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας".

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τραυματίες είναι 22, ανάμεσά τους και ο οδηγός, και είναι όλοι εκτός κινδύνου, ενώ στον τόπο του ατυχήματος παραμένουν ακόμα δύο γιατροί οι οποίοι εξετάζουν τους υπόλοιπους επιβαίνοντες.

Στον Max Fm μίλησε επιβάτις του λεωφορείου και δήλωσε πως ενώ έφθαναν στην Πάτρα ξαφνικά ένιωσαν πως το λεωφορείο έγερνε και έπεσαν στον παράδρομο. 

Στο σημείο βρίσκονται ακόμα τρία πυροσβεστικά και ασθενοφόρα καθώς υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους. 

Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Πάτρας Γρηγόρης Μπαράκος μιλώντας  στην εκπομπή "Αλφαβήτα" των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 ανέφερε ότι οι τραυματίες είναι 22, όλοι τους ελαφρά, οι οποίοι έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας". 

Παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο αν και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως το ατύχημα προκλήθηκε από σκασμένο λάστιχο. 

Το λεωφορείο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, μετά την ανατροπή του σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο πρανές και αυτό απεδείχθη σωτήριο.