Οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, έπεσαν δακρυγόνα μέσα στο κλειστό ενώ υπήρχαν παιδιά και έγιναν μάχες σώμα με σώμα! Διακοπή στο ΑΕΚ - Διομήδης στο χάντμπολ και όλος ο κόσμος έξω από το γήπεδο!

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν διαρκείας στα χέρια, προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο. Οι αστυνομικές αρχές τους απαγόρευσαν την είσοδο, τα αίματα άναψαν και τελικά οι δύο πλευρές συγκρούστηκαν! 

Οι παίκτες της Ένωσης πήγαν προς το σημείο, προσπαθώντας να ηρεμήσουν την κατάσταση, έχοντας μαζί τους και τον Λαζόπουλο. Ωστόσο, η ένταση συνεχίστηκε στη γωνία του κλειστού, με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο με μεγάλη παρουσία παιδιών!  Οι άνδρες των ΜΑΤ εισέβαλαν, έριξαν δακρυγόνα και ακολούθησε ο απόλυτος πανικός! 

Παίκτες και οπαδοί προσπάθησαν να βγουν έξω, υπήρξαν τραυματισμοί και τελικά άπαντες βγήκαν έξω για να αναπνεύσουν. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν περίπου 1500 άτομα, με την ατμόσφαιρα εντός κλειστού να είναι αποπνικτική!