Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο Πακιστανών ηλικίας 21 και 21 ή 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και άλλα αδικήματα.

Ο 21χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) (επ) ALI (ον) OSMAN του MOHAMMAD SADIK και της SERAI BIBI, που γεννήθηκε το 1993 στο Πακιστάν (συλληφθείς).

B) (επ) ALI ή RIZA (ον) RAZA ή ALI του GHULAM HUSSAIN ή HOUSEIN και της ZAHRA ή JAHRA ή ZAHRA BIBI, που γεννήθηκε το 1990 ή 1993 στο Πακιστάν (μη συλληφθείς).

 

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και στον εντοπισμό του δεύτερου δράστη.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.