Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη σήμερα οδηγός ανατρεπόμενου φορτηγού μεγάλου κυβισμού την ώρα που έριχνε μπάζα και άλλα υπολείμματα οικοδομικών εργασιών στο ρέμα Κρυονερίου, πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Δημοτικής Ενότητας Συκεών, στην οδό Θεσσαλονίκης - Ασβεστοχωρίου.

Σε μπλόκο που στήθηκε παρουσία του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη, και στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο συλληφθείς κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, ενώ κινήθηκαν οι διαδικασίες κατάσχεσης του φορτηγού.

Σε ανάλογο περιστατικό που έγινε χθες, ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε της σύλληψης λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ωστόσο μετά τη μήνυση που υπέβαλε εκ μέρους του δήμου ο αντιδήμαρχος κ. Σιμητόπουλος η υπόθεση διαβιβάστηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη.

«Δεν θα ανεχθούμε και δεν θα συμβιβαστούμε με καμία παρανομία και ειδικότερα με αυθαίρετες πράξεις που μολύνουν το περιβάλλον», δήλωσε ο κ. Δανιηλίδης και καλεί όσους διαπιστώνουν ανάλογα περιστατικά να επικοινωνούν με τη Δημοτική Αστυνομία όλο το 24ωρο, στα τηλέφωνα 2313 313313, 2310 963513, 697499564.