«Να σταματήσει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο, να σεβαστεί το Σύνταγμα και τις δικαστικές αποφάσεις και να επαναπροσλάβει άμεσα τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών» ζητεί από την κυβέρνηση η ΓΣΕΕ.

Καλώντας σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ αύριο Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 6 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Οικονομικών στην Καραγεώργη Σερβίας, η Συνομοσπονδία προσθέτει πως «οι εργγαζόμενοι συνεχίζουν να δέχονται πολυμέτωπη επίθεση, με την κυβέρνηση να τους αντιμετωπίζει ως αριθμούς και όχι ως ανθρώπους».

«Με αυτή την τακτική και πρακτική στέλνει στον Καιάδα εκτός από τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και τους δημοσίους υπαλλήλους, με δόλιες μεθόδους αξιολόγησης και διαθεσιμοτήτων που στόχο έχουν την απόλυση μεγάλου αριθμού υπαλλήλων του δημοσίου» προσθέτει.

Καταλήγοντας, διαμηνύει πως θα συνεχίσει με κάθε μέσο και τρόπο τον αγώνα «για να μπει οριστικό τέλος στις ανάλγητες πολιτικές που εξαθλιώνουν την κοινωνία και που επιχειρούν να στρέψουν τη μια ομάδα εργαζομένων ενάντια στην άλλη».

TAGS