Σε δέκα συλλήψεις φυγόποινων και καταζητούμενων προχώρησε η αστυνομία σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

-Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου χθες, 55χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ για φοροδιαφυγή και μη καταβολή δημοσίων εσόδων.

-Συνελήφθη από αστυνομικούς  τιςομάδας ΔΙ.ΑΣ., σήμερα στην περιοχή της Μενεμένης, 29χρονος , καθώς σε βάρος του εκκρεμούν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών για τα αδικήματα της ληστείας, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, σωματικής βλάβης και απείθειας.

-Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συκεών συνελήφθη χθες το απόγευμα 66χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απάτης.

-Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 25χρονη , καθώς σε βάρος της εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία.

-Επίσης, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν έξι ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.