Έξι μυστικά ομορφιάς που θα σε σώσουν το φετινό καλοκαίρι. 

1. Στέγνωσε τα μαλλιά σου με πιστολάκι στη μέτρια θερμοκρασία. Οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τα μαλλιά να φριζάρουν κυρίως τις περιόδους που έχει πολύ υγρασία.

2. Άπλωσε λάδι ή κάποια styling κρέμα, αμέσως μετά το λούσιμο. Αυτό είναι απαραίτητο ειδικά για τα σγουρά και σπαστά μαλλιά.

3. Χρησιμοποίησε κοντίσιονερ ή μια μάσκα βαθιά ενυδάτωσης μία φόρα την εβδομάδα. Η θερμοκρασία από το πιστολάκι και η υγρασία καταστρέφουν τα αφυδατωμένα μαλλιά και χειροτερεύουν το φριζάρισμα.

4. Χρησιμοποίησε κοντίσιονερ που περιέχει πρωτεΐνη. Αυτού του είδους τα προϊόντα βοηθούν τα ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά και τα προστατεύουν παράλληλα από τις χημικές διεργασίες όπως τις βαφές.

5. Μην λούζεις τα μαλλιά σου περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα. Το συχνό λούσιμο απομακρύνει το φυσικό λάδι που έχουν τα μαλλιά και τα αφήνει ξηρά και ευάλωτα στην υγρασία. Αν είναι ιδιαίτερα λιπαρά καλύτερα άλλαξε σαμπουάν.

6. Χτένισε τα μαλλιά σου όσο είσαι στο ντους και όχι όταν είναι στεγνά. Αν προσπαθήσεις να χτενίσεις στεγνά τα μαλλιά σου θα τα φριζάρεις μόνη σου. Καλύτερα χτενισέ τα μετά το λούσιμο και όταν απλώνεις το κοντίσιονερ. Αν θες να τα ξεμπερδέψεις στεγνά κάντο με τα δάχτυλά σου.