Χθες το μεσημέρι, στην Βέροια Ημαθίας, συνελήφθη ένας 19χρονος αλβανικής καταγωγής διότι πριν από αστυνομικό έλεγχο, έριξε στο οδόστρωμα μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Το απόγευμα, στην Κατερίνη συνελήφθη ένας νεαρός ηλικίας 24 ετών, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 0,6 γραμμαρίων.


Παράλληλα στο 43ο χιλ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, συνελήφθησαν δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 36 και 35 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 3,2 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού.

Τέλος στο Κιλκίς, συνελήφθη 33χρονος, διότι επιχείρησε να αφαιρέσει αντικείμενα από το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο 51χρονου, όμως έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς. Ακόμη, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα βαμβάκι με υπολείμματα ηρωίνης.