current views are: 1

12 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση03:00

Πώς θα κρύψετε τις άσπρες τρίχες

Δεν προλάβατε ή δεν θέλετε να βάψετε ακόμα τα μαλλιά σας, αλλά οι άσπρες τρίχες στη ρίζα τους έχουν αρχίσει να φαίνονται;

Δημοσίευση 03:00’
αρθρο-newpost

Δεν προλάβατε ή δεν θέλετε να βάψετε ακόμα τα μαλλιά σας, αλλά οι άσπρες τρίχες στη ρίζα τους έχουν αρχίσει να φαίνονται;

Δεν προλάβατε ή δεν θέλετε να βάψετε ακόμα τα μαλλιά σας, αλλά οι άσπρες τρίχες στη ρίζα τους έχουν αρχίσει να φαίνονται; Μην αγχώνεστε, υπάρχουν λύσεις για να τις κρύψετε χωρίς να χρειαστεί να τρέξετε στο κομμωτήριο.

1. Καταρχήν, θα πρέπει να επιλέξετε προϊόντα περιποίησης και styling που δίνουν όγκο στα μαλλιά σας, έτσι ώστε να καμουφλάρουν τις ρίζες. Μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε και την εφαρμογή μιας φυσικής μάσκας μαλλιών που δίνει όγκο όπως το γιαούρτι ή να φτιάξετε το δικό σας σαμπουάν για όγκο.

2. Επίσης, φροντίστε να λούζεστε συχνά και να στεγνώνετε τα μαλλιά σας ανάποδα, έτσι ώστε να αποκτήσουν περισσότερο όγκο.

3. Αν τα μαλλιά σας δεν είναι ίσια αλλά σγουρά, αποφύγετε να τα ισιώσετε.

4. Κρεπάρετε τα μαλλιά σας στις ρίζες τους. 

5. Τέλος, αποφύγετε την αλογοουρά γιατί το συγκεκριμένο χτένισμα έχει την τάση να τονίζει τις ρίζες των μαλλιών.

Πέρα βέβαια από τις προσωρινές λύσεις, υπάρχουν και κάποιες μακροπρόθεσμες, όπως η επιλογή του σωστού κουρέματος και χτενίσματος. 

Πιο συγκεκριμένα, ένα κοντό ή φιλαριστό κούρεμα, θα κάνει τη βαφή σας να διαρκέσει για περισσότερο καιρό, αφού οι ρίζες των μαλλιών σας δεν θα κολλάνε στο τριχωτό της κεφαλής σας.


σχετικα αρθρα