Συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, 32χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη συνεργού του, διότι επιχείρησαν να διευκολύνουν, την παράνομη έξοδο δώδεκα συνολικά από την χώρα μας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτικές οδούς του Πολύκαστρου Κιλκίς με κατεύθυνση προς τα σύνορα της χώρας, τον 32χρονο διακινητή και τους δώδεκα μετανάστες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι αλλοδαποί, ενεργώντας καθ’ υπόδειξη του δεύτερου διακινητή, μετέβησαν με τρένο από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, όπου αφού προμηθεύτηκαν εισιτήρια από σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο με προορισμό το Πολύκαστρο Κιλκίς. Στη διαδρομή επιβιβάστηκε και ο 32χρονος άντρας, ο οποίος αρχικά τους συνόδευσε και μετά την αποβίβασή τους, τους οδήγησε, πεζή, προς τα σύνορα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης ότι, οι μετανάστες, θα κατέβαλαν 300 ευρώ έκαστος, κατά την άφιξή τους στον τελικό τους προορισμό, σε χώρα της Ευρώπης.

Κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε o ο 32χρονος για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.