Φέρε στο νου σου τη χειμερινή συλλογή του οίκου Balmain…Brocade, Baroque, Glam…. Για την καλοκαιρινή, ξέχασέ τα όλα αυτά! O Christophe Decarnin άφησε πίσω του για τα καλά το χειμώνα και για το καλοκαίρι έκανε αυτό που αγαπάει πραγματικά, punk ρούχα!

Μέσα στην αίθουσα, το τραγούδι που έπαιζε ήταν διασκευή του “My Way” από τον πιο διάσημο punk τραγουδιστή όλων των εποχών, τον Sid Vicious. Μόνο απ’ αυτό καταλάβαμε ότι ο Christophe ήταν στο στοιχείο του.

Τα μοντέλα βγήκαν φορώντας, skinny, κοντά παντελόνια, δερμάτινα, κοτλέ αλλά και jeans. Άλλοτε σκισμένα, άλλοτε ξεβαμμένα και άλλοτε διακοσμημένα με παραμάνες.  Όσο για τις μπλούζες, ήταν σκισμένα, τρυπημένα t-shirts που επιβεβαίωναν τον επαναστατικό χαρακτήρα της κολεξιόν.

Όλα τα παραπάνω σίγουρα έγιναν πολύ εύκολα, και μπορεί ο καθένας από εμάς να το κάνει στο σπίτι αρκεί να έχει ένα ψαλίδι στα χέρια του.  Το δύσκολο κομμάτι, ήταν τα jackets. Δερμάτινα perfectos που είχαν πάνω χιλιάδες (αλλά πραγματικά χιλιάδες) τρουκς και άλλα μεταλλικά στοιχεία.

Είναι βέβαιο πως ο Christophe έχει ένα συγκεκριμένο στιλ, το οποίο έχει γοητεύσει άπειρα γυναίκες σε όλον τον κόσμο και έχει δημιουργήσει την Balmania.

Το ερώτημα όμως είναι: Για πόσο ακόμα θα είναι διατεθειμένες κάποιες fashionistas να δίνουν 1,000€ για ένα t-shirt που μπορούν να φτιάξουν μόνες τους;