current views are: 1

13 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση18:34

Προθεσμία για τους συλληφθέντες του κυκλώματος ναρκωτικών

Προθεσμία για να απολογηθούν έως την Τρίτη και την Τετάρτη, ανά ομάδες, πήραν οι συλληφθέντες για τον ένα τόνο ηρωίνης.

Δημοσίευση 18:34’
αρθρο-newpost

Προθεσμία για να απολογηθούν έως την Τρίτη και την Τετάρτη, ανά ομάδες, πήραν οι συλληφθέντες για τον ένα τόνο ηρωίνης.

Προθεσμία για να απολογηθούν έως την Τρίτη και την Τετάρτη, ανά ομάδες, πήραν οι συλληφθέντες για την υπόθεση του ενός τόνου ηρωίνης.

Έως τότε θα κρατούνται στο Λιμεναρχείο Πειραιά, όπου επέστρεψαν έπειτα από την εμφάνισή τους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Πρόκειται για έξι Έλληνες, εκ των οποίων και ένας ανήλικος, οι οποίοι θα απολογηθούν την Τρίτη και για πέντε Τούρκους υπηκόους, που θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Στους συλληφθέντες, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σε ότι αφορά τη διάπραξη κακουργημάτων διακίνησης ναρκωτικών, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, επιμέρους διακίνησης ναρκωτικών κατά συναυτουργία, με την έννοια δηλαδή ότι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για εισαγωγή, για αποθήκευση για κατοχή και για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη κατοχή οπλισμού.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των έξι Ελλήνων Σάκης Κεχαγιόγλου και Απόστολος Καραγιάννης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή ενημερώνονται για τη δικογραφία.

Το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή επισήμως αναφέρει ότι οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη και επιχειρησιακά και δικαστικά και δεν μπορεί να προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση ονομάτων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

 


σχετικα αρθρα