Σοκαρισμένη είναι η Ιεράπετρα από δολοφονικό αμόκ Πακιστανού, ο οποίος σκότωσε ομοεθνή του και τραυμάτισε 50χρονο Έλληνα.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, στις 23:00 χθες βράδυ, o 25χρονος Πακιστανός, αφαίρεσε τη ζωή ενός ομοεθνή του που διατηρούσε μπακάλικο στο κέντρο της Ιεράπετρας και στην συνέχεια επιτέθηκε σε 50χρονο επιχειρηματία που διατηρεί κατάστημα εστίασης στην παραλία της Ιεράπετρας, όταν αυτός βρισκόταν σε διπλανή ταβέρνα.

Το χρονικό του αίματος

Πληροφορίες που μεταδίδει το flashnews.gr κάνουν λόγο για προσπάθεια του νεαρού, νωρίτερα, το ίδιο βράδυ, να βιάσει μια 40χρονη, σύζυγο αγρότη που κατοικεί στην περιοχή.

Από εκεί φαίνεται ότι άρχισαν όλα. Η απόπειρά του δεν πέτυχε καθώς η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά. 

Στη συνέχεια πήγε με άγριες διαθέσεις στο μπακάλικο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει σε δύο ομοεθνείς τους, σκοτώνοντας τον έναν, ηλικίας 53 ετών.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης βγήκε τρέχοντας απο ένα στενό και πήγε σε μια ταβέρνα όπου καθόταν με την οικογένειά του ένας 50χρονος Ιεραπετρίτης ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου.

Χωρίς κουβέντα, σήκωσε τον μπαλτά και χτύπησε τον 50χρονο στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον σοβαρά και σίγουρα θα τον είχε αποτελειώσει, εαν δεν παρενέβαιναν η κόρη του θύματος και άλλοι θαμώνες.

Την σκηκή παρακολουθήσαν έντρομοι δεκάδες πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο.

Με τον μπαλτά εναντίον περιπολικού

Αμέσως μετά και σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πακιστανός έτρεξε με τον μπαλτά μέχρι το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας το οποίο βρίσκονταν σε απόσταση 200 μέτρων απο το σημείο της δεύτερης δολοφονικής απόπειρας και άρχισε να χτυπάει με μανία ενα σταθμευμένο περιπολικό μέχρι που τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο υγείας της Ιεράπετρας με σοβαρά τραύματα, ενώ η ζωή του δεν κινδυνεύει.